El VI Circuit de curses infantils Serra de Tramuntana conclou amb la darrera carrera a Lluc (Escorca) el pròxim 23 de novembre de 2019 d'11 a 13 h. El punt de trobada será la Plaça dels Peregrins, tot i que els i les participants també poden optar a fer el trajecte en autocar des de Palma, on ens trobarem a les 9.30 h davant de la tenda esportiva Tribe (C. del Gremi d’Hortolans, 15). Us hi esperam! Gràcies per haver estat fidels al programa! Inscripcions ja obertes.
 

VI Circuit de curses infantils Serra de Tramuntana

El 2019 ha comptat amb un total de 10 curses adreçades a infants i joves fins a 17 anys, entre els mesos de febrer i novembre, a diferents indrets de la Serra de Tramuntana.  Enguany hem arribat a Raixa (Bunyola), Galatzó (Calvià), Lloseta, Sóller, ses Fonts Ufanes (Campanet), Fornalutx, Banyalbufar, Valldemossa, Mancor de la Vall i Lluc (Escorca).

Al circuit, hi poden participar infants i joves que tenguin entre 0 i 17 anys, a més dels pares i les mares.

Les inscripcions són totalment gratuïtes.

Quedau convidats a participar-hi!

NOVETATS DEL CIRCUIT 2019:
-Participació familiar: els pares i mares podran participar a la cursa amb els seus fills.
-Tallers culturals i patrimonials relacionats amb els municipis que són seu de les diferents curses.
-Lliurament d’un premi per la participació a totes les curses dels circuit.
-Activitats paral·leles al VI Circuit de curses infantils Serra de Tramuntana: tallers pedagògics sobre valors pels escolars, xerrades sobre valors esportius i training camp familiar.

Noticies Relacionades

AMICS