És un programa formatiu que pretén fomentar la promoció esportiva escolar, basant-se en sessions impartides en horari lectiu que complementen la programació d’educació física dels centres educatius.
Qui el pot sol·licitar? Els centres educatius
Com es pot sol·licitar? Vegeu les instruccions d'inscripció
Què es pot sol·licitar? Vegeu la graella d'activitats
Com inscriure's? Inscripcions aquí
Activitats
El programa Suma't ofereix un seguit de tallers, teòrics i pràctics, per donar a conèixer els esports minoritaris, els hàbits saludables i els equips d'elit de la nostra illa. Aquests tallers estan dirigits a uns cursos i a uns trimestres determinats.

Suma't a l'esport a l'escola

Aquest apartat del «Suma’t» ofereix tretze modalitats esportives diferents. Enguany, com a novetat, cada centre escolar pot fer quatre sol•licituds, una de cada grup i sense repetir color. Teniu en compte que cada taller s’adreça a unes edats determinades.

Suma't a l'esport saludable

En aquest apartat podeu trovar 11 tallers relacionats amb temes diferents. Enguany, cada centre escolar pot fer quatre sol•licituds, una de cada grup. Teniu en compte que cada taller s’adreça a unes edats determinades.

Suma't a l'esport amb l'elit

Aquest apartat de novetat de "Suma't" ofereix la possibilitat de rebre la visita dels equips d'elit de Mallorca. Cada centre escolar pot fer dues sol·licituds.
Període d'inscripcions: Del 2 al 18 de setembre de 2019
Cada centre educatiu tan sols podrà realitzar una única inscripció, quedant anul·lada qualsevol inscripció anterior del mateix centre. Convé que tots els docents interessats amb el programa parlin entre ells per aprofitar al màxim el programa i la inscripció.

Noticies Relacionades

AMICS