Concurs de dibuix del programa «Jugam amb l’elit»

Concurs de dibuix del programa «Jugam amb l’elit»

Pintam els valors de l’esport !

Curs 2019-20

Des de la Direcció Insular d’Esports hem preparat un concurs de dibuix per a l’alumnat comprès entre tercer de primària i batxillerat, matriculat als centres escolars de Mallorca, que hagin rebut la visita d’algun dels clubs que participen en el programa «Jugam amb l’elit».

Els escolars han de pintar de manera figurativa o abstracta un valor que representi l’esport que han treballat en la xerrada/taller/circuit, en el quadernet que el monitor esportiu del Consell de Mallorca els ha donat.

El termini per presentar les propostes comença amb l’inici del curs escolar 2019-2020 i acaba el 31 de maig de 2020 i coincideix amb el final de les visites dels esportistes.

Si hi participau, podeu guanyar tres premis d’estades esportives en hotels i deu accèssits de marxandatge, com camisetes, gorres, bidons i material del 25è aniversari.

Si voleu participar-hi, seguiu els següents pasos:

1. Seguir @esportsbasemallorca a Instagram i/o Facebook. Podeu concursar només en una de les dues xarxes socials.

2. Fer un dibuix amb el missatge que heu rebut dels esportistes.

3. Fotografiar en format horitzontal el dibuix del vostre fill o filla.

4. Accedir a l’enllaç de Protecció de dades OBLIGATORI i emplenar el formulari de participació.

5. Publicar el dibuix a les vostres xarxes i etiquetar-la amb el nostre usuari @esportbasemallorca (Instagram) i @EsportBaseConselldeMallorca (Facebook), així com amb els hashtags #JugamamblElit #ConcursEsportsConsell2020. També podeu enviar el vostre dibuix el següent correu: jugamamblelit@gmail.com

Si teniu algun dubte, consultau les bases del concurs!

Bases del concurs aquí

Esperam la vostra participació, MOLTA SORT!  

Publicat: 12/11/2019 11:11

AMICS