Nou calendari activitats per a famílies

Nou calendari activitats per a famílies

S’obre la programació per al primer semestre de 2020 amb sis activitats adreçades a la població en general i tres grups d’oferta municipal d’activitats, als quals podran optar els ajuntaments de Mallorca. És el programa «Esport per a tothom», mitjançant el qual es vol potenciar i fomentar la pràctica d’exercici físic en l’àmbit familiar, per a la qual cosa ofereix tot un ventall d’opcions per a totes les edats.

<br< Les activitats adreçades a la població en general són tres Estades Esportives Familiars, una a Bunyola el febrer i dues a Artà els mesos de març i maig; unes Jornades Esportives Familiars de cap de setmana el mes d’abril; i dues Jornades d’Aventura Familiar a Alcúdia el juny.

<br< Com a novetat d’enguany el programa Esport per a Tothom i Circuït Curses infantil Serra de Tramutana, oferiran dues jornades conjuntes (a Bunyola i a Sóller) amb la possibilitat que les famílies convisquin prèviament a la cursa i alhora realitzin activitats complementaries.

<br< Així mateix, els ajuntaments podran sol•licitar a la Direcció Insular d’Esports noves jornades de senderisme i marxa nòrdica que es duran a terme entre febrer i maig, i diades d’esports aquàtics com piragüisme i paddle surf a Alcúdia el juny. Aquesta oferta municipal pretén acostar l’activitat esportiva als municipis, mitjançant el suport als consistoris.

<br< Per a més informació, telèfon 971.145.004, de dilluns a divendres de 9 a 17h.

<br< <br< Calendari amb pdf

<br<

Publicat: 24/01/2020 12:01

AMICS