revisions mèdiques

La medicina de l’esport és fonamentalment de caire preventiu i la millor prevenció és fer una revisió mèdica esportiva adequada a cada edat i a cada esport. En la revisió mèdica esportiva s’intenten detectar totes les contraindicacions per a la pràctica de l’esport, tant cardiològiques com ortopèdiques o de qualsevol tipus, i també donar les indicacions necessàries per a millorar el rendiment dels nostres esportistes.

valoració funcional

La valoració funcional és fonamental en els esportistes d'alta competició i també en els que presenten problemes de tipus asmàtic, cardiològic o respiratori. Es poden valorar el consum d'oxigen, l'índex de lactat en sang i valorar el treball respiratori i el comportament del cor a diferents intensitats d'esforç . Amb aquestes dades es pot donar informació molt important als tècnics i entrenadors de l'estat fisiològic dels seus esportistes, i també millorar la condició física general i les condicions específiques de potència i resistència.

valoració ortopèdica

La valoració ortopèdica és molt important, principalment en edat de creixement. En l'època de creixement els cartílags estan tots oberts i les desalineacions de membres inferiors, alteracions de columna, de maluc o de genolls poden donar posicions vicioses o lesions de sobrecàrrega. És per això, que el control ortopèdic en el nin és fonamental i cal fer un seguiment complet durant tota l'època de creixement i maduració.

Documentació important

Tot el que has de saber sobre el dopatge

 
ME - 1. AEPSAD
ME - 5. Sanciona2 ME - 3. Colabora ME - 4. NoDopApp ME - 2. Alertas
 

Noticies Relacionades

AMICS